FÖRE OCH EFTER

Infrarött ljus är en av de säkraste terapierna på marknaden idag. När infrarött ljus administreras, minskar det känsligheten hos nerv vägar och får kroppen att frigöra endorfiner som ger en icke-toxisk, naturlig form av smärtlindring.

Till skillnad från ultraljud och elektrisk stimulering är infraröd teknik så skonsam att patienter kan använda den ofta utan att orsaka större skador på befintliga skador eller andra kroniska patologier.

 

 

LED:er är bara praktiska enheter för att producera ljus vid specifika våglängder, och flera studier konstaterar att det är själva ljuset vid specifika våglängder som är terapeutiskt till sin natur.

 

Alla biologiska system har ett unikt absorptionsspektrum som bestämmer vilka strålningsvåglängder som ska absorberas för att ge en given terapeutisk effekt.

 

De synliga röda och osynliga infraröda delarna av spektrumet har visat sig ha mycket absorberande och unika terapeutiska effekter i levande vävnader.

Lysdioder tillåter också ljusstrålen att spridas ut istället för att vara en fast ljusstråle.

 

LED- vidvinkel diffusion ger den enklare applicering, eftersom ljusutsläpp därmed kan tränga in i en bredare ytarea, och detta resulterar i snabbare behandlingstid för ett visst område än laser.

 

Om du funderar på ett nytt och innovativt varumärke i din portfölj vänta inte med att kontakta oss!

WANT MORE INFO?

  • Facebook